Valuta:
Nederland

Verzenden & retouren

Levering & retouren

Het verschepen beleid

-International Scheepvaart wordt afgehandeld door International EMS, DHL en UPS, binnen 1-2 weken tijd de levering aan uw deur normaal. Gelieve zorgvuldig te controleren uw naam, adres, telefoonnummer, e-mail en de producten voordat u uw bestelling te zorgen dat de juiste shipment.We schip leveren aan de hele wereld te dienen.

-De Bestellingen worden verzonden meestal binnen 48 uur vanaf de besteldatum. Nadat de goederen zijn verzonden, zullen wij u een tracking-nummer per e-mail voor direct online volgen.

 
-Alle Bestellingen worden verzekerd voor het volledige aankoopbedrag, en kan worden gevolgd op de EMS, DHL en ga zo maar door

EMS: http://www.ems.com.cn/english-main.jsp
DHL: http://www.dhl.com/en.html

TERUGSTUURBELEID

We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Alle bestelde artikelen hier zijn nauw aan het woord hier "wat je ziet op onze website zijn wat je krijgt in 1-2 weken" .Before genieten van eenvoudige uitwisseling en terugkeerbeleid, moet u contact met ons op terug te keren verzendadres voor het versturen van de items terug. U moet uw product binnen 7 dagen na contact met ons. De geretourneerde product moet in ongebruikte staat en teruggestuurd in dezelfde staat als het aan u is toegezonden. Alle geretourneerde goederen dienen om het verzendadres te worden verstuurd we e-mailen u nadat u ons feedback te krijgen hier!

Alle bestelde artikelen zijn de juiste items die u hier te halen. Wij beloven u van de juiste volgorde pakket. . Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van juiste volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor het verschepen en behandeling kosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen veiligheid, omdat we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.

uitwisselingen

-Wij Aanvaarden uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 14 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum. Neem dan contact met ons op met uw Order-id en een van onze teamleden zal u helpen. Als u wilt om items te wisselen naar een andere stijl, zou u uw items terug te keren voor een terugbetaling * (zoals per Return-beleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de stijl die u verkiest.

-Je Moet contact met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal naar u worden geretourneerd.

-We Hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen; bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items naar u terug zal zijn. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen veiligheid, omdat wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

Bestellings-annulering

-Annulering Van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Wij verwerken alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 24 uur na het plaatsen van orders, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Ik hoop dat je kunt begrijpen in deze belangrijke punt. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden zullen in overeenstemming met ons beleid van de terugkeer worden behandeld. En alle annuleringskosten in rekening gebracht enige opdracht van de bank. Ik hoop dat je kon begrijpen. Welkom login en het bestellen van onze website.